Er supermarkederne de nye pizzeriaer?

Efter jeg er begyndt på min sundere livsstil så har jeg brugt et hav af ressourcer som tid og penge på at så vidt muligt at have mad klar hjemme da det simpelthen ikke er nok muligheder for hurtig mad på min kur. Det er dog blevet langt bedre i løbet af de seneste år og selvom det ikke er lige så nemt som i gamle dage hvor man lige tog en pizza med hjem på vejen, så er det blevet langt bedre. Noget der især er godt er blevet den måde hvorpå supermarkederne er gået væk fra de ulækre fryseretter til at have nemme retter der blot skal tilberedes hurtigt, som man fx kan læse om i denne fremragende artikel fra Politiken som egentlig er grunden til mit indlæg. Jeg har selv været en af dem som er blevet utrolig glad for den måde det ikke kun er frosne pastaretter og pizzaer der er at finde i kølediskene.

Jeg er selv blevet meget glad for i ny og næ at tage et smut forbi det lokale supermarked og tage en af deres såkaldte færdigpakker med hjem hvor der typisk vil være noget kød der hurtigt skal tilberedes samt tilbehør. Det har gjort at jeg nu ikke længere skal bruge oceaner af tid på at stå i køkkenet hver dag for at gøre klar til at spise, hvilket er virkeligt dejligt da det til tider har været lidt uoverskuelig efter en lang arbejdsdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *