Manglende motivation til træning

Jeg har det lidt dårligt med mig selv de her dage. Vejret har været super godt og det har også været nogle rigtig gode dage på arbejde med fantastiske kollegaer. Dog har jeg haltet bagud på ét område – træningen. Det var meningen at jeg skulle have været op i centeret både i forgårs og i går, men jeg måtte desværre konstatere at det har været lidt svigtende med motivationen. Det har gjort at jeg har været en smule skuffet over mig selv og håber også på at kunne komme tilbage op på hesten igen i morgen når den ifølge mit program skulle stå på både spinning og yoga sammen med mit hold.

Egentlig har jeg ikke haft problemer før med at motivere mig efter jeg startede på min kur. Der var lidt et par startproblemer så at sige i starten af forløbet, men det kom jeg hurtigt over. Dengang havde jeg dog også min personlige træner, Gitte, til at holde mig i gang hvilket også gjorde en del ved motivationen. Jeg har overvejet om jeg skulle få noget hjælp igen dernede, men har besluttet mig for ikke at drage nogle forhastede beslutninger inden jeg har fået set om jeg selv kan få mig selv i gang. Det kan også være fordi jeg har haft lidt for meget at se til, hvillet dog også bliver bedre efter weekenden. Jeg håber på at det kan være derfor og at jeg straks finder motivationen frem igen så jeg ikke skal til at have hjælp for at komme i gang igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *