Min diet og hvordan den ændrer mig

lchfFor fem år siden vejede jeg ca. 30 kilo end jeg gør nu. Dengang var jeg ikke kraftig overvægtig, men jeg kunne godt mærke at jeg havde en del ekstra siddende på sidebenene og jeg fik endeligt taget mig sammen til at gøre noget ved det for alvor. Tidligere har jeg forsøgt med alverdens kure, hvor jeg også kunne tabe en masse men endte med at tage det på lige så hurtigt igen.

Forskellen fra denne gang var at jeg nu valgte en sundere og langsommere måde at tabe mig på, som samtidig har vist sig at være klippestabil i forhold til de andre kure. Den kur jeg kører med lige nu og som jeg også kan anbefale andre er det såkaldte low-carb high fat, som også er kommet vældig meget frem i løbet af de seneste par år hvilket er super fedt fordi det giver flere følgere og bedre inspiration med stor vidensdeling. For mig har kuren ikke blot været en måde hvorpå jeg sikkert og også relativt let kunne tabe mig, men også en måde hvorpå jeg fik mere struktur og mere energi i min hverdag.

Efter de første par uger på kuren hvor jeg lige skulle tilvænnes begyndte jeg at føle et boost af energi og har i den grad mærket på egen krop hvordan kuren giver mig mere energi og overskud i hverdagen. Det er noget jeg stadigvæk kan mærke og også en af grundene til at jeg blev på kuren selv efter jeg havde nået mit mål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *