Mine erfaringer og råd omkring vægttab

Jeg har i et tidligere indlæg været inde over hvordan min nye livsstil med god kost og motion har ændret mit liv til noget langt bedre. Jeg får tit spørgsmål angående min kur samt hvordan jeg har formået at holde de kilo nede jeg tabte mig og som heldigvis ikke har vist skyggen af at komme tilbage. Mange var især overrasket over hvordan jeg kunne spise så meget god mad og stadigvæk tabe mig så kraftigt jeg gør. Der er mange myter og forkerte holdninger til vægttab. BT har for nyligt skrevet en liste med 10 af dem som egentlig opklarer en god del af myterne og kommer med gode forklaringer til dem.

Det jeg vil mene der er vigtigst at byde mærke i der er den som omhandler hvordan ens forbrænding kan blive påvirket i en negativ retning hvis man faster meget. For mange så er det at faste blevet en større og større del af en diæt hvilket også kan fungere fint nok, men jeg har nu altid været modstander af det og som man kan se der så er det også noget der faktisk kan have en negativ effekt med tab af muskelmasse. Sidstnævnte er noget mange oplever også på andre kure hvor de glemmer at spise nok protein eller fedt som også gør at kroppen begynder at tage fra musklerne i stedet og så er det godt nok et tab af vægt man opnår, men det er ikke på de punkter man ønsker at opnå dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *