Mine tanker om sommervejret

Når jeg på mit arbejde skal forsøge at forudsige vejret på forskellige tider plejer at vi maksimalt at kunne gøre det med nogenlunde præcision op til 10-14 dage, hvilket også er grunden til at du ikke ser mere end en 7-døgns prognose i tv. Over længere tid kan vi dog nogenlunde forudse vejret og her på de her skønne forårsdage så vi ikke rigtigt lade være med ikke at give vores antagelser af hvordan sommervejret kommer til at se ud. Sidste år havde vi en helt igennem flot sommer hvilket jeg også håber og tror på sker i år.

Det er faktisk et spørgsmål som tit dukker op og selvom folk også rigtig tit går op i om vi får en hvid jul eller ej, så er det faktisk sommervejret folk er begyndt at fokusere mere på. De seneste par år med stadigvæk varmere og varmere vejr har gjort noget ved folk og forventningerne til skyfri himmel med 25 plusgrader i sommeren er steget sammen med forhåbningerne om det samme. For dem som tror på mine antagelser så har jeg ret godt nyt. Sidste år havde jeg en god fornemmelse af sommeren og der er også mere og mere der tyder på at jeg igen kan have en god antagelse i år. Det stadigvæk varmere vejr de seneste har år ser ud til at fortsætte. Det vil stadigvæk betyde perioder med regn, men både godt og skift vil regnen typisk komme kraftigere men i kortere perioder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *