Om Holybyvejr.dk

Denne side har til formål at beskrive hvad hjemmesiden Holybyvejr.dk. Holybyvejr.dk er skrevet af Trine, en kvinde på 37 år som til dagligt arbejder som meteorolog og bor i den lille by Holeby, hvor hun har haft base i lidt over 2 år.

Jeg har i snart 11 år arbejdet som meteorolog og er i stor grad fascineret af vejret samt hvordan vi kan forudsige vejret. Vejret er ikke blot vigtig at forudsige for at vide om vi skal tage paraply med eller ej, men er også vigtig for hvordan vores samfund fungerer. Vi arbejder sammen med en række firmaer hvor viden om vejret er livsvigtigt og derved også sætter mig i en vigtig rolle. Jeg vil skrive om mit liv med arbejdet, men også om en række andre emner som omhandler mit liv. Jeg vil skrive om min hverdag uden for arbejdet, hvor jeg vil have et stort fokus på min livsstil som omhandler en del træning samt en stræben efter en sund livsstil. Samtidig vil jeg også skrive om alt andet mellem himmel og jord i mit liv, som fx indretning af hjemmet og min dagligdag med hvad jeg laver ud over ting som arbejde og træning.