Opgradering af stuen

Årets vejrudsigt byder på gode stunder i stuen. Jeg er netop blevet færdig med min ommøblering af stuen hvor jeg har fået udskiftet en masse af de gamle møbler og ellers fået rykket lidt rundt på det hele. Det var i den grad også tiltrængt og det var vildt lækkert endeligt at få gjort noget ved det. Jeg skrev lidt om før at jeg havde fået nogle nye møbler ind, men at jeg også manglede en sofa. Jeg havde besluttet mig for at finde en chaiselong denne gang for at få noget ekstra benplads så jeg kan slappe mine ømme ben efter hård træning. Efter at have kigget rundt i forskellige butikker og på internettet fik jeg igennem en bekendt anbefalet at kigge på Trademax hvor de har en masse forskellige chaiselonger der også egnede sig til min stue.

CHAISELONGSOFA
Chaiselongsofa fra Trademax.dk

Det gik egentlig ret hurtigt med at finde en chaiselong der passede til mig inde på Trademax.dk og det gik også ganske nemt og hurtigt med at få den leveret. Det var den sidste brik der passede ind i stuen og det hele er nu på plads – indtil videre. Selvom jeg er super tilfreds med det som det står nu så har jeg stadigvæk haft nogle tanker om at rykke lidt rundt på det hele igen så jeg kan få noget mere lys ind der hvor jeg sidder og spiser i stedet for at det står bagerst i rummet. Det er dog noget jeg må se på senere, nu kommer det til at stå som det gør i noget tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *