Søde sager og slankekur

Dengang jeg startede på min diæt så havde jeg bange anelser for at jeg ville have svært ved at holde mig fra søde sager og ville få svært ved at opnå de ønskede resultater på kuren fordi jeg simpelthen ville tage det hele ind igen med kager og is. Efter at have startet godt ud på kuren og den søde tand igen var ved at drive mig til vanvid begyndte jeg dog at undersøge hvad er var af alternativer og jeg blev i den grad overrasket over hvor kreative folk har været og deraf også hvor mange gode alternativer til slik og søde sager der har været.

Noget jeg altid har været stor fan af har været is samt andre friske sager. Derfor var det også en åbenbaring fra himlen nærmest da jeg faldt over muligheder for at lave is. En opskrift jeg tit følger er den som i kan se i denne video som nok er på engelsk, men viser hvor simpelt det kan laves og hvor lækkert det kan blive.

Det var helt nye døre der åbnede sig for mig da jeg fandt frem til ovenstående. Det er selvfølgeligt noget man skal spise med måde. Det er dog ikke som da jeg fik is i gamle dage hvor det var fyldt med sukker og egentlig ikke mættede på samme måde. Det her har nærmest intet der ligner sukker eller andet sødt i sig og mætter også utroligt meget så man ikke skal have så meget af det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *