Tid til forandring i hjemmet

Jeg elsker at nogle projekter jeg kan gå og fifle lidt med når tiden er til det og arbejdet ikke presser alt for meget på. For nyligt er jeg begyndt at gå rigtig meget op i indretning ude og inden for hjemmet. Desværre kom jeg lidt for sent i gang til at kunne gøre de store ting uden for da vejret er ved at blive noget koldere, så det må komme til foråret hvor jeg for alvor kan komme i gang med at lege løs. Inden for er der dog masser at give sig til og jeg har fået læst og set en masse om boligindretning og er begyndt at komme med en masse gode ideer. I kan måske forestille at jeg er blevet lidt som de to her:

Spøg til side, så er det heldigvis ikke kommet helt derud endnu, men jeg har fået lagt en masse planer for hvad jeg kan lave om rundt omkring i hjemmet nu hvor jeg får lidt mere tid over vinteren med min kommende ferie fra arbejde. Jeg har lagt nogle planer for køkkenet, badeværelset og stuen. Det er ikke det helt store renovering –eller malearbejde jeg skal i gang med, men jeg trænger til nogle nye møbler hist og her som der skal kigges på. Jeg har snakket med en af mine gode kammerater med samme interesse, som har anbefalet mig at kigge på nogle møbler hos Trademax hvor der er et stort udvalg af møbler i god kvalitet.

Jeg vil først og fremmest starte med stuen og spisestuen hvor jeg længe har gået og kigget på nogle forskellige møbler jeg kan få udskiftet og har kigget rundt omkring efter noget god inspiration, så jeg er meget snart klar til at kunne komme i gang og for alvor sætte gang i mit store indretningsprojekt. Jeg glæder mig virkeligt til at komme i gang og få lavet lidt om i det hele. Jeg er stor fan af forandring hvor det er passende og især når det er noget man kommer til at bruge meget, hvor det især giver god mening at bruge lidt mere tid på det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *