Tid til forårsrengøring

Foråret er kommet til Danmark og mens det er blevet fantastisk vejr, så byder det også på nogle pligter. Jeg har altid været meget i et med traditionerne og syntes at traditionerne er en god måde at strukturere sig på og få ting gjort fremfor blot at tage det når man kommer. Det er til tider ikke altid lige sjovt, hvilket jeg også fik at følge i weekenden hvor min årlige tradition med forårsrengøring ramte. Jeg havde nærmest hele hytten skilt fra hinanden for at kunne komme ud i alle kroge og kanter som nødvendigt.

Det var en hård omgang og efter mange overspringshandlinger føltes det også uoverskueligt. Det var dog lækkert at få gjort og det er efter sådan en hård omgang at man føler man kan forkæle sig selv lidt. Det hele er dog langt fra overstået endnu og en ting leder sjældent til en anden. Da jeg stod midt i det hele i et virvar af støv og rengøringsmidler indså jeg at stuen trænger til noget nyt. Jeg har altid været glad for boligindretning og nu ramte det mig igen. Det betyder at jeg fik udskiftet nogle af møblerne inde i stuen hvor jeg blandt andet tog mit gamle spisebordssæt i brug efter jeg fik det slebet ned og malet. Jeg mangler dog stadigvæk den sidste ting i stuen som er en ny hjørnesofa, så nu er jeg gået fuldt gang i et kigge på det store internet efter en ny hjørnesofa til at pryde stuen med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *